bruser

GLAS OG SPEJLE ENGROS

Bruseløsninger

Bruseniche og brusedøre – J.N. Bech har din bruseløsning

Bruseløsninger er tit de mest dominerende elementer i bademiljøer. Bruseløsningen bør passe til det samlede udtryk og ikke mindst være af den bedste kvalitet. Hos J.N. Bech har vi stor erfaring med bruseløsninger i glas. Hvad enten kunden efterspørger en bruseniche, brusevæg/glasvæg eller en brusedør, kan vi tilbyde mange muligheder, der kan tilpasses netop det specifikke behov. Se et udsnit af brusenicher, brusevægge/glasvægge og brusedøre, der kan laves til dit badmiljø, herunder. Der er også mulighed for at lave sandblæste motiver mv.

Salice_Bruselsning

Vi hjælper gerne med rådgivning, så udnyttelsen af rummet bliver optimal.

Dobbelt_bruselsning

Vi leverer derudover den færdige bruseløsning efter mål og med beslag - lige til at montere.
Ønsker du evt. hjælp med opmåling/montering? Læs mere her!

 

 

A/S J.N. Bech · Hjaltesvej 23 · 8960 Randers SØ · Telefon: 8642 1633 · Telefax: 8641 1045 · Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Glas og spejle engros, af højeste kvalitet:
Se vores store udvalg af interiørglas, møbelglas, skydedøre i glas, stænkplader, spejl med lys og spejle og brusedøre i glas. Desuden leverer vi som glasgrossist, hærdet glas og lamineret glas, samt alle typer termoruder. A/S J.N. Bech er blandt de absolut førende glasgrossister indenfor møbelglas og interiørglas mv.

Klik her for et overblik over vores produkter:
glas, spejle, brusedøre, stænkplader, termoruder, hærdet glas, skydedøre i glas, bygningsglas.